Assalamualaikum semua!
meh join tgk blogger cun🙂
Hazanis – Love Is Cinta
(Nama sebenar dia Hanisah, tapi kenapa guna nama Hazanis? Haa itu yang penulis tak tahu..hehe)

Nurulbadiah Lai – NurulBadiah Lai 
(Rasanya penulis dah tak perlu kenalkan siapa dia ni. Salah seorang blogger hebbak kat Malaysia & blog Nurul sering dijadikan inspirasi blogger lain. Keep it up! Nok makang nasik minyok kekgi jangan lupa ajok…ngee)
Engku Sulwani – .:Engku Sulwani:.
(Student medik di UPM. Meme model fofular, banyak photoshoot sana sini…)
Iffah Fakhira – iffah punya belog
(Wah, muda² lagi dah ada blog. Tapi kena pandai bahagi masa blogging dengan pelajaran tau!)
Salffa Diyana – Amoi Heaxa
(Blog yang sangat simple & widgetnya sangat teratur. Blog dia selalu je kita jumpa kat bloglist blogger lain. Sebab apa? Mesti la sebab blog dia best!)